Samenwerken

Samen inspireren!

GLK! wil een breed publiek op een positieve manier inspireren en informeren over een gezondere levensstijl. Met aandacht voor alles wat met gezondheid te maken heeft: bewegen, sport, voeding, preventie en welzijn. GLK! is 40 pagina’s gevuld met verhalen, interviews, onderzoeken, tips & tricks, allemaal met een positieve insteek én met diepgang. We willen aanzetten tot actie, maar ook tot nadenken. Gezonder leven kan! Voor iedereen, van jong tot oud, die gezonder willen leven. En daarvoor hoef je je leven niet ingrijpend te veranderen: kleine stapjes zijn een goed begin. We zijn gewoon eind vorig jaar gestart als ondernemers en zijn er trots op dat we inmiddels werken aan de 4e editie met een oplage van 100.000. Naast de papieren editie is GLK! ook online actief: een website en beschikken we ook over een nieuwsbrief en social media: Facebook, Twitter en Instagram.
Huisartsen, fysiotherapeuten en leefstijlcoaches benaderen ons bijvoorbeeld of ze GLK! in hun wachtkamers kunnen leggen. Daarnaast krijgen we veel goede reacties van consumenten.

Partners
We werken samen met diverse partners om onze lezers te helpen gezonder te leven. We hebben al een aantal mooie partnerships opgebouwd en de reacties die we krijgen zijn unaniem positief. Dus waarom zou u geen partner van GLK! worden?
Als de gezondheid van Nederlanders u aan het hart gaan, als gezondheid – in de breedste zin van het woord – uw core business is: waarom dan niet de krachten bundelen? Want daarmee krijgen we samen meer voor elkaar dan elk afzonderlijk. En wie weet welke boeiende initiatieven we samen kunnen ontwikkelen. Partnership kan op verschillende manieren invulling aan gegeven worden: advertentioneel, redactioneel of qua distributie. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. Via print, maar we hebben ook een breed digitaal platform, met nieuwsbrieven en diverse social media, tot onze beschikking.

In de GLK! aanbieding 2023 treft u meer informatie aan over GLK!, waaronder de planning van het jaar 2023 en de advertentietarieven. Klik hieronder op de DOWNLOAD knop op de aanbieding te downloaden.

Geïnteresseerd? Wij wel! En we gaan er graag met u over in gesprek.

Michiel Korsten, account manager michiel@gezonderlevenkan.nl

Jan Louwers, uitgever jan@gezonderlevenkan.nl

Neem contact op met 030-2231718 of stuur een mail naar info@gezonderlevenkan.nl