Nu verschenen: GLK! editie april 2021 – met: Erik Scherder, Els Visser en Food4Smiles

Zojuist verschenen: de tweede editie van GLK! van dit jaar. Met artikelen vol boeiende inzichten, leerzame gesprekken en praktische tips.

We spraken met Erik Scherder, de energieke neuropsycholoog die Nederland aan het wandelen krijgt met de app Ommetje, die een gepassioneerd pleidooi houdt voor méér bewegen! En wat dacht je van Els Visser, de dokter die triatleet van wereldklasse is, een scheepsramp overleefde, maar vooral met de missie om een gezonde leefstijl uit te dragen.
Even inspirerend is het project Food4Smiles in Amsterdam Nieuw West, waar onderzoekers en jonge ouders proberen om kinderen een gezonde start te geven. Werk je thuis? Dan moet je deze GLK! zeker lezen! Want we weten intussen dat thuiswerken tot veel gezondheidsproblemen kan leiden – en wij laten je zien wat je daar zelf aan kunt doen!
En als we het toch over gezonder werken hebben: we bieden je een inkijkje in de initiatieven die het Rode Kruis neemt voor zijn eigen medewerkers en vrijwilligers. Want zonder aandacht voor jezelf kun je anderen niet helpen!
Lees ook het boeiende verhaal van filantroop Fred Matser, die met zijn fortuin tientallen gezondheidsprojecten ondersteunt. Vervolgens nemen we je mee naar Sardinië, het Italiaanse eiland met de reputatie dat daar de mannen het oudst worden. Wat is hun geheim?
En welke vitaminen en voedingssupplementen zijn de moeite waard voor ouderen? Lees deze GLK! en je weet het! We nodigen je ook uit om de fiets te pakken. We hebben een route langs de Veluwezoom die is uitgezet door Natuurmonumenten. Of misschien ga je liever wandelen in Westerwolde – een van de wandelgemeenten van het jaar.
Dit, en veel, véél meer, lees je in de nieuwe editie van GLK!. We wensen je veel leesplezier en inspiratie toe. En natuurlijk een gezonder leven!

Hartelijke groet,
het team van GLK!

Geef een reactie