Flexibel op je keukenvloer!

Gezonder leven? Soms is de oplossing dichterbij dan je denkt. Software, slimme apparaten, apps, virtual intelligence: maak het jezelf gemakkelijk met de techniek van deze tijd. Kan je wel wat meer lenigheid gebruiken? Wij tippen vijf ‘flexibele’ oplossingen, gemakkelijk thuis te gebruiken. 

Daily Yoga

Daily Yoga  
Wil je graag aan yoga beginnen, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Dan is de app Daily Yoga iets voor jou: die geeft aan wanneer het tijd is om te beginnen, dus geen excuses meer! In Daily Yoga kun je verschillende programma’s volgen, afgestemd op jouw behoefte. Deze programma’s omvatten verschillende dagen, met video’s om nieuwe poses uit te leggen. Wil je het niet alleen doen? Ga met andere gebruikers in gesprek om foto’s van je vooruitgang te delen en uitdagingen met elkaar aan te gaan. Pak dus die yogamat uit je kast en begin! 

Yoga in Bed

Yoga in Bed  
Yoga in Bed is ook een app, maar dan met yoga-oefeningen die perfect uit te voeren zijn op een matras. Ideaal als je eerst wilt uitvinden of de sport iets voor jou is, want je hebt alles al wat je nodig hebt om te starten: je matras en wat goede wil! Perfect voor als je een dagje lekker in je bed wil blijven…  

Chat & Chai podcastChat & Chai podcast  
Wil je iets beluisteren tijdens je yoga-sessies, dan is deze (Engelstalige) podcast een aanrader. De hosts praten, soms met gasten, over yoga-methodes en traditionele filosofieën in een modern jasje. Maar ook de moeite waard als je iets meer dan yoga zoekt en geïnteresseerd bent hoe je een vredig leven kunt leiden. ‘Al ben je een yoga-student die naar inspiratie en motivatie op zoek is, of gewoon geïnteresseerd bent in een vredige levensstijl, ga met ons mee tijdens deze podcast!’ 

HS Onsing Air diffuser

HS Onsing JS-014U Air diffuser 
Yoga al onder de knie, maar je kamer kan nog meer ‘zen’? Denk dan eens aan deze air diffuser: de vochtige lucht met een lekker geurtje zorgt voor een ontspannen sfeer. Perfect voor tijdens de yoga! Met de afstandsbediening kan uit zeven warme led-kleuren en drie timers gekozen worden, afhankelijk van de tijd dat je het wil gebruiken. Gooi water in het apparaat en voeg een paar druppels van je favoriete geur toe, en klaar ben je! 

Beurer yogamat

Beurer MG280 yogamat  
Beurer helpt je graag een handje met rekken. Deze elektrische mat heeft zeven luchtkamers, waarmee het in vier ingestelde yogaprogramma’s je lichaam volledig stretcht. Heerlijk bij vermoeidheid of na een lange dag. De mat is gemakkelijk in gebruik met een afstandsbediening en goed te vervoeren of op te bergen door het klittenband dat erop bevestigd is. 

Dit bericht verscheen eerder in GLK!, editie februari 2021

Geef een reactie