Kaartje voor de zorg!

ZorgkaartNederland en Omapost slaan de handen ineen voor een positief gebaar naar de zorg. Vanaf vandaag, Nationale Complimentendag, kan iedereen gratis een kaartje sturen naar zijn arts, verpleeghuis of andere zorgverlener. 

“Hoog tijd voor erkenning voor alle prestaties die er in de zorg geleverd worden”, vindt Titia Lekkerkerk, manager van ZorgkaartNederland. “ZorgkaartNederland is er voor mensen die zorg nodig hebben. Maar zorgverleners zijn natuurlijk ook gewoon mensen. Zij verdienen, zeker in deze tijd, extra aandacht. Daarom hebben wij met Omapost een website gemaakt waarop iedereen vanaf vandaag, Nationale Complimentendag, een gratis kaartje kan sturen, als complimentje, om te bedanken of als een hart onder de riem.”  

Zolang de voorraad strekt 
Een kaartje sturen kan vanaf zorgkaartnederland.omapost.nl. Je kunt kiezen uit negen ontwerpen, die je kunt sturen naar je eigen zorgorganisatie, óf naar een compleet onbekende zorgverlener (dan kiest de website willekeurig een zorginstelling uit de database van ZorgkaartNederland). 
Lekkerkerk: “Zo kan iedereen zorgmedewerkers blij maken, ook als je in de afgelopen tijd zelf geen zorg nodig hebt gehad en dus geen arts om te bedanken. De actie loopt zolang de voorraad strekt.”
Met de zorgkaartjes-actie wil ZorgkaartNederland een concrete, positieve verbinding leggen. Het draait erom tastbaar en voelbaar te maken hoeveel waardering er is voor de zorgverleners in ons land! Hoe meer kaartjes, hoe beter.

Foto: ZorgkaartNederland

Geef een reactie