Nu verschenen: Gezonder leven kan! editie februari 2021 – met: Fajah Lourens, ‘Ice Man’ Wim Hof en tv-dokter Janneke Wittekoek

De eerste editie van GLK! van dit jaar is verschenen. En we beginnen 2021 goed! We hadden een inspirerend gesprek met actrice, schrijfster en ‘fit queen van Nederland’ Fajah Lourens. Zij kwam tot verrassende nieuwe inzichten toen ze met haar lifestyle-volgers in gesprek ging. Even verrassend is het verhaal van Wim Hof, wereldwijd bekend als ‘The Ice Man’. Hij laat zien dat het menselijk lichaam veel meer kan dan de wetenschap denkt. En dat ook jij je leven gezonder kunt inrichten – zonder dat je meteen een marathon hoeft te lopen op de Noordpool, of anderhalf uur in een bak ijs te gaan zitten.

Verder nemen we je mee naar Ikaria, het Griekse eiland waarvan mensen al eeuwenlang weten dat je er héél gezond héél oud wordt. Wat is hun geheim?
Janneke Wittekoek staat bekend als tv-dokter die zich specialiseert in het vrouwenhart en mensen gezonder wil laten leven. Ze richtte daar zelfs een politieke partij voor op!
Heb je soms – of regelmatig – last van maag- en darmproblemen? Lees in deze GLK! of je een prikkelbare darm hebt, hoe je dat opgeblazen gevoel kunt tegengaan, en hoe een patiënt met de ziekte van Crohn een darmspecialist werd.
We nodigen je ook uit om de benen te strekken. Wat denk je bijvoorbeeld van een wandeling in het natuurgebied De Wieden? Of misschien ga je wel naar Berg en Dal, een van de wandelgemeenten van het jaar.
Ook willen we je helpen om vitaal te werken. Daartoe hebben we een inspirerende reportage gemaakt bij een fabrikant van robots om koeien te melken, die ook zijn eigen melk verkoopt. Onder het motto: blije koeien, blije medewerkers.
Dit, en veel, véél meer, lees je in de nieuwe editie van GLK! We wensen je veel leesplezier en inspiratie toe. En natuurlijk een gezonder leven!

Hartelijke groet,
het team van GLK!

Geef een reactie