Natuurlijk gezond festival 19 september

Stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg organiseert voor de derde keer het ‘Natuurlijk Gezond Festival’. Het festival vindt plaats in een aangepaste vorm, en houdt respectvol rekening met ieders gezondheid.

Stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg bestaat uit enthousiaste ondernemers die zich inzetten om de gezondheid van mens en dier op natuurlijke wijze te ondersteunen. De stichting wil inspireren, verbinden en informeren, met als doel de complementaire zorg bij een breder publiek bekent te maken en cliënten en therapeuten met elkaar in contact te brengen.

Programma
Wat zal er te zien zijn: natuurlijke voeding, muziek, kinderactiviteiten, natuurgeneeskunde, coaching, yoga, kleurentherapie, hypnose, acupunctuur, ThetaHealing, massage, voet- en handreflex, individuele sessies, Bachbloesems, workshops en nog veel meer.
Meer informatie over de stichting vind je hier!

Bezoekersinformatie
Datum: 19 september 2021
Tijd: 11:00- 17:00
Locatie: Hilkensbergpark Landgoed Broekhuizen
Hilkensbergweg 5
Broekhuizen, 5872 CH

Geef een reactie