Nu verschenen: GLK! editie september 2021 – met: Mark Tuitert, Anouk Maas en Christine le Duc

Zojuist verschenen: de derde editie van GLK! van dit jaar. Met artikelen vol boeiende inzichten, leerzame gesprekken en praktische tips.

Om te beginnen spreken we met Mark Tuitert, olympisch kampioen schaatsen en auteur van DRIVE: Train je stoïcijnse mindset. Hierin vertelt hij hoe het stoïcijnse gedachtegoed hem hielp om te gaan met de grote druk van topsport en de uitdagingen in zijn privéleven.
Actrice Anouk Maas heeft in haar loopbaan ook een balans moeten zoeken tussen een druk leven in de spotlights, en voor jezelf zorgen. Ze werd yoga-instructrice en orthomoleculair therapeut, waardoor ze niet alleen beter in haar eigen vel zit, maar ook anderen kan helpen om hetzelfde te bereiken.
In Nederland zien we gezond drinkwater als iets vanzelfsprekends. Maar is dat wel zo? Monique Bekkenutte, directeur van beroepsvereniging Waternetwerk, vertelt ons wat er allemaal achter de schermen bij komt kijken om ervoor te zorgen dat er gezond water uit de kraan komt. En waar moet je zelf op letten?
Voor veel mensen stond de zomer nog steeds in het teken van corona. Wanneer zijn er voldoende mensen gevaccineerd om de maatregelen veilig te kunnen opheffen? We spreken met GGD Hollands Midden over fijnmazig vaccineren, en het belang van een gezonde levensstijl.
De lockdown had ook een grote impact op ons liefdesleven, blijkt uit een onderzoek van Christine le Duc. CEO Audrey van Ham deelt hun bevindingen: bijna een kwart van de ondervraagden zegt minder seks te hebben door de lockdown.
Ook deze editie besteden we weer aandacht aan boeken. Zo spreken we met huisarts Tamara de Weijer, die bekend werd met boeken als Eet beter in 28 dagen. In haar nieuwste boek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer stelt ze een duidelijk en volledig plan op voor een gezond leven.

Dit, en nog veel meer, lees je in de nieuwe editie van GLK!. We wensen je veel leesplezier en inspiratie toe. En natuurlijk een gezonder leven!

Hartelijke groet,
het team van GLK!

Geef een reactie